Google Webmaster Tools
Programari
  Sunati la unul dintre numerele de mai jos pentru a va progama consultatia:

  Pentru detalii despre echipa noastra si programul de functionare al centrului medical,
  Click aici!
CUMPARA ACUM
  Pentru cumpararea produselor cosmetice va rugam sa vizitati magazinul nostru.
  Click aici!
Testimoniale

Buna, Am citit mesajul tau si-ti pot recomanda un medic de exceptie dermatolog, este vorba de d-l dr Ioan Nedelcu,care are cabinet particular pe stada veronica micle 15, pe langa Gara de Nord. Intereseaza-te direct la cabinet si programeaza-te. Trebuie sa stii ca se asteapta f mult, dar cred ca este o somitate in acest domeniu si merita orice efort.
Adriana Vasilescu, Bucuresti

Noutati
  1. Lifting nechirurgical cu: ENDY MED - Click pe foto! ****************************************** 2. Terapia celulitei si a depozitelor de grasime cu dispozitivele : REDUSTIM & LYPOCRIO - Click pe foto! ****************************************** 3. NOUTATE ABSOLUTA IN ROMANIA: "Tratamentul MADONEI" pentru ten cu aparatele: INTRACEUTICALS & E-MATRIX -Click pe foto! ****************************************** Acum puteti comanda online produsele cosmetice din gama Deuteria Lux de pe site-ul www.deuteriacosmetics.com
Follow Us!

Lasere in Dermatologie:

a ) - Laser Fraxel Restore Reliant Technologies Inc. USA pentru ( in concordanta cu recomandarile FDA-USA):

- reintinerirea cutanata faciala si corporala ( stergerea ridurilor superficiale de pe toata fata, pleoape, coada ochilor ( laba de gasca), obraji, buze, decolteu, gat, dosul mainilor;

- terapia fotoimbatranirii  = pete pigmentare, macule hipocrome, capilare superficiale dilatate, keratoze actinice;

- stergerea cicatricilor reziduale dupa acnee;

- stergerea pigmentarilor cutanate ( melasma, cloasma, etc.);

- stergerea ridurilor superficiale;

- stergerea vergeturilor;

- tratamentul keratozelor actinice;

- tratamentul cicatricilor  inestetice si/sau hipertrofice;

FRAXEL – LASERUL  FRACTIONAT  NEABLATIV

Laserul Fraxel reprezinta o tehnica de ultima ora, lansat pe piata in anul 2004, care a determinat obtinerea de rezultate spectaculoase in tratamentul de reintinerire cutanata asupra pielii afectate prin:

-         fotoimbatranire ;

-         cicatrici reziduale dupa acnee;

-         pete pigmentare de tipul melanodermiilor castigate sau de sarcina;

-         vergeturi;

-         reducerea ridurilor superficiale si a porilor dilatati,

-         tratamentul petelor solare si a petelor de varsta

Laserul” Fraxel re:store “ produs de compania Reliant Technologies  din USA, este o tehnica de tratament a carei eficacitate si siguranta au fost recunoscute si recomandate de FDA in SUA .

Laserul” Fraxel re:store “ abordeaza pielea printr-un concept stiintific inovator in cadrul caruia pe o suprafata de 1 centimetru patrat de piele se realizeaza 200 – 300 de mici orificii, cu diametrul de 75 -150 microni, care penetreaza in piele  la o adincime cuprinsa intre 0,4 si 1,4 mm.

Tesutul cuprins in interiorul acestui cilindru de actiune a laserului fractionat va fi coagulat si apoi eliminat gratie proceselor fiziologice de reparare cutanata.

Celulele (fibroblastii) dispuse in imediata vecinatatea zonei de actiune a laserului fraxel vor suferi o resetare functionala si vor fi determinate sa contribuie la repararea si netezirea pielii printr-o sinteza crescuta de colagen, fibre elastice, acid hialuronic si substanta fundamentala cutanata care au drept rezultat final o reintinerire cutanata care face din laserul fractionat Fraxel cea mai eficienta tehnica de tratament a momentului in domeniul skin-resurfacing-ului .

Spre deosebire de laserele clasice, utilizate pentru reintinerirea cutanata, care distrugeau in totalitate stratul superficial al pielii, ceea ce genera numeroase efecte secundare importante si obliga la scoaterea pacientului din activitatea zilnica pe perioade mari de timp, laserul fractional nonablativ actioneaza doar pe o portiune mica de maxim 20% dinsuprafata tratata

Laserul” Fraxel re:store “si NU distruge stratul superficial al pielii ci doar produce zone de coagulare, astfel incat din cei peste 80% suprafata cutanata neafecatat se produce o regenerare rapida , fara cicatrici, pete hipo sau hiper crome si ceeace este foarte important, pacientul poate sa-si reia activitatile zilnice imediat dupa sedinta de tratament.

Doctorul Benjamin Ascher, o somitate in domeniu din Paris, considera ca “ aceasta tehnica permite a se trata petele pigmentare, porii dilatati, cuperoza, ridurile fara riscuri” .

Sedinta de tratament se efectueaza sub anestezie locala, obtinuta prin utilizarea de crema anestezice .

Dupa sedinta Fraxel este  necesara o hidratare foarte buna pe gura si utilizarea de creme hidratante si de creme ecran solar.

Sunt necesare 5-8 sedinte in raport de gravitatea leziunilor de tratat, cu un interval de timp intre sedinte de 2-6 saptamani.

PRET: La Paris, la clinica Dr. Benjamin Ascher , pentru o sedinta ablativa = 950 Euro pentru o zona a fetei si 1500 Euro pentru 3 zone de fata tratate.

La Bucuresti, pentru o sedinta neablativa 2-2,5 Euro/centimetru patrat tratat

NOTA: Se acorda reduceri importante in raport de modalitatea de plata, achizitionarea de pachete de tratamente asociate si /sau de aducerea prietenilor la tratament

b ) - Laser   Dornier Medilas D FlexiPulse Germania pentru:

- chirurgie dermatologica;

-  terapie vasculara prin abord extravascular;

-  terapie vasculara prin abord endovascular;

- terapia tumorilor cutanate benigne si maligne;